top of page
yksilovalmennus-juoksussa-fiilis.jpg

Juoksukoulu

Juoksukoulu ILOLLA on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia juoksemaan oikein sekä nauttia ryhmässä liikkumisesta ja toistensa tsemppaamisesta. Lähtötasosi voi olla mikä tahansa, kunhan itselläsi on motivaatio liikkumiseen. Ja vaikka ei olisikaan, niin autamme sinua löytämään sen! Juoksukoulumme kestää 10 viikkoa ja yhteisiä harjoituksia on kerran viikossa, aiheeseen liittyviä luentoja noin 5 kertaa sekä yksi ns. tehopäivä yhteisesti sovittuna viikonloppuna. Juoksukoulun harjoitusohjelma on joustava ja sitä voidaan yksilöidä tarpeidesi mukaan. Tyypillisesti ohjelmaan kuuluu 3-5 noin tunnin mittaista harjoitusta viikossa. Osa harjoituksista on lihaskuntoharjoituksia ja osa erittäin kevyitä palauttavia harjoitteita, ja kovia harjoituksia on enintään kerran viikossa.

Miksi juoksukouluun?

Tuntuuko juoksemisen aloittaminen hankalalta? Lopahtaako into muutaman juoksukerran jälkeen? Onko yksin juokseminen tylsää? Juoksetko aina liian kovaa? Onko kehittyminen pysähtynyt? Tarvitsetko omaa aikaa?
Mikäli vastasit Kyllä, niin tule mukaan juoksukouluun oppimaan ja nauttimaan juoksemisesta.

 

Kokeneiden valmentajien järjestämässä juoksukoulussa kehityt ja vältyt aloittelijan tyypillisiltä virheiltä. Juoksukoulussa opit kaiken tarvittavan, jotta pystyt etenemään itsenäisesti harjoittelussasi eteenpäin tai vaikka liittymään mukaan Maratonklubimme iloiseen joukkoon!

Ilmoittaudu mukaan!

Juoksukoulu

Seuraavan juoksukoulumme starttaa tammikuussa 2023, voit ilmoittautua alustavasti mukaan!

 

Yhteistreenipäivänä tulee olemaan joko maanantai tai torstai.

juoksu-valmennukset-fiilis.jpg
bottom of page