top of page
Blue Skies

Kristo valmentajanasi

Olit sitten huippu-urheilija tai aloitteleva kuntoilija, etsimme yhdessä sisäisen motivaatiosi ja tavoitteen, jota kohti etenemme. Valmentajanasi haluan ensisijaisesti varmistaa, että harjoittelu on hauskaa, mutta tuntuu sinusta merkitykselliseltä. Ihmisen fysiologian tuntemus ja perusteellinen alkukartoitus auttaa minua tekemään sinulle optimaalisen, riittävän palautumisen huomioon ottavan treenisuunnitelman, seurannassa käytän apuna tarvittaessa myös nykyteknologiaa. Valmennuksessani emme keskity lajiosaamiseesi, vaan koko kehon hyvinvointiin. Olen vaativa, mutta kuuntelen ja tarkkailen ja tarpeen vaatiessa vaihdan suuntaa joskus intuitionkin pohjalta. Ei käy tylsäksi. Tärkeää on lopulta myös koettu matka ennen saavutettua tavoitetta. Miten matka sitten etenee ja millä konsteilla...

kristo-halme-juoksuvalmentaja.jpg
kunnon-fiilarit-valmentaja-kriston-kanssa.jpg

My name is Alexa Young

  • Keskustelun kautta tavoitteisiin. Kohtaan sinut (urheilijan) ihmisenä ja pidän tärkeänä, että myös muuhunkin elämään liittyvistä asioista voidaan tarvittaessa keskustella yhdessä, rehellisesti. Haluan olla se ihminen, jolle voit kertoa myös ilosi ja surusi. Tietysti kunnioitan myös sinun oikeuttasi olla puhumatta yksityisasioistasi, niin halutessasi.

  • Jos tiedät mitä haluat ja mistä löydät motivaatiosi, niin mennään sillä eteenpäin. Jos et tiedä, niin etsitään yhdessä se, mistä saat motivaatioisi treenaamiseen ja itsesi kehittämiseen haluamallasi tavalla.

  • Kuuntelen toiveitasi ja elämänarvojasi ja otan ne huomioon valmennustyössäni. Tehdään yhdessä pitkän tähtäimen suunnitelma ja sovitaan tavoitteet ja sitoudutaan yhdessä kulkemaan kohti niitä. Tarvittaessa säädetään suunnitelmaa elämäntilanteen mukaan.

  • Liikunnan pitää mielestäni tukea jaksamistasi ja muuta elämää sekä edistää sinun hyvinvointiasi. Riittävän palautumisen varmistaminen on treenaamisen ohella äärimmäisen tärkeää. Minun vastuullani on varmistaa, että sinulla on siihen mahdollisuus.

  • Etsitään testaamalla ja joskus myös kokeilemalla sinun optimaalinen tapasi kehittyä kohti tavoitteita ja lähtökohtaisesti tehdään tutkimustietoon perustuen tarvittavat muutokset treenaamiseen. Tarvittaessa voidaan unohtaa teoriat ja tutkimustiedot ja mennä sillä, mikä tuntuu mukavalta, jos se sopii tavoitteisiisi.

  • Luomuna, mutta sopivasti tekniikkaa apuna käyttäen. Pidämme yhdessä kiinni urheilun eettisistä säännöistä ja erityisesti selvitämme yhdessä dopingsäännöstöt ja varmistamme, että ne toteutuvat valmennuksessa. Olemme reiluja toisillemme ja muille kilpakumppaneille.

  • Hampaiden kiristelyä, itkua ja iloa sopivassa suhteessa, ihmisen kokonaisuus edellä!

bottom of page