top of page

Valmennustoiminta

Ryhmävalmennus ja yksilövalmennus
juoksu-valmennukset-fiilis.jpg

Valmennustoimintamme on jakautunut ryhmävalmennuksiin ja yksilövalmennuksiin. Ryhmävalmennus keskittyy toistaiseksi vain maantie- ja polkujuoksuun, mutta yksilövalmennuksen puolella osaamista löytyy juoksun, triathlonin (juoksu, pyörä, uinti), maastopyöräilyn, seikkailu-urheilun tai hiihdon saralla. Kokemuksia on myös muista kestävyyslajeista, joten ota rohkeasti yhteyttä Kristoon tai katso lisää kohdasta yksilövalmennus.

 

Ryhmävalmennuksissa olemme keskittyneet lähellä tapahtuvaan ryhmätoimintaan, koska mielestämme ryhmän vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen on mielekkään ryhmätoiminnan kulmakivi. Karkkilassa toimiva Maratonklubi edustaa pysyvyyttä ja jatkuvaa progressiota. Säännölliset yhteisharjoitukset sekä maantie- että polkujuoksun parissa varmistavat kehittymisesi vuodesta toiseen. Katso lisää kohdasta Maratonklubi.

 

Järjestämme myös juoksukouluja Karkkilassa sekä tilauksesta myös lähialueilla. Juoksukoulujen osalta on myös mahdollista toteuttaa luentoja etänä. Tutustu juoksukouluun tarkemmin.

Osallistu seuraavaan  juoksukoulustarttiin!

Tuntuuko juoksemisen aloittaminen hankalalta? Lopahtaako into muutaman juoksukerran jälkeen? Onko yksin juokseminen tylsää? Juoksetko aina liian kovaa? Onko kehittyminen pysähtynyt? Tarvitsetko omaa aikaa?

bottom of page