top of page
KUNNON FIILARIT OY


Käyntiosoite ja testauslabotario: Valtatie 26 C, 03600 Karkkila
Postiosoite: Pitkäläntie 26, 03620 Karkkila
Puh: Kristo 040 7030419 ja Tapani 040 5855221
Sähköposti: kristo(at)kunnonfiilarit.fi ja tapani(at)kunnonfiilarit.fi

 

Maksutavat: Lasku, pankkikortti, ePassi, eazybreak, Edenred ja Smartum.

kunnon-fiilarit-sini.png

Visio: Alansa parasta tulosta tekevä liikuttaja
Missio: Tuotamme parempaa elämänlaatua iloisesti liikuttamalla
Arvot: Luonnollisuus, tasapuolisuus, rohkeus, suvaitsevaisuus

 

Yritys on kahden omistajansa eli Kristo Halmeen ja Tapani Ylihärsilän luotsaama, ihmisiä liikuttava yritys. Molemmat valmentajat omaavat runsaasti kokemusta ja tietämystä kestävyysurheilu valmennuksesta, yksilön ohjauksesta sekä kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Valmennuksen kulmakivi on jatkuvuus ja positiivinen tekeminen. Harjoittelu perustuu tähän ajatukseen. Lisäksi pyrimme tuottamaan ihmisille unohtumattomia elämyksiä ja parantamaan heidän elämänlaatuaan myös arkielämässä. Haluamme saada ihmiset tekemään uusia asioita ja toteuttamaan unelmansa.

Perustamme kaiken toimintamme yksilön huomioimiseen. Valmennuksessa selvitämme lähtötason haastattelemalla ja testaamalla. Asetamme yhdessä realistisen tavoitteen ja testitulokset huomioiden laadimme harjoitusohjelman, minkä toteuttamista seuraamme ja annamme sovitusti palautetta.

Yksilövalmennuksen lisäksi toteutamme yhteistyössä liike-elämän ja yritysten kanssa räätälöityjä liikuntapaketteja sekä -koulutuksia. Ohjaamme yrityksissä myös Pilatesta ja kuntokouluja. Yksilön hyvinvoinnin lisääminen palvelee hyvin työkyvyn ylläpitoa ja myös parantaa sitä. Liikuntaa sijoitettu panostus tuottaa itsensä moninkertaisesti työn tuottavuuden lisääntymisenä takaisin.

Yrityksellä on juoksuharrastuksen ryhmätoimintaa varten vapaamuotoinen Maratonklubi, joka harjoittelee ryhmänä tavoitteena kulloinkin yhteisesti sovittu tapahtuma. Triathlon valmennusta toteutetaan sekä seuratasolla, että yksilötason valmennuksena. Juoksu- ja triathlon valmennukseen pätevät samat toimintaperiaatteet. Testaus, tavoitteen asetanta, harjoituksen ohjelmointi, seuranta ja palaute sekä korjaavat toimenpiteet.

Haluatko kuulla lisää valmennuksistamme?

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page