top of page
KUNNON FIILARIT OY


Käyntiosoite ja testauslabotario: Valtatie 26 C, 03600 Karkkila
Postiosoite: Värjärinkatu 17, 03600 Karkkila
Puh: Kristo 040 7030419
Sähköposti: kristo(at)kunnonfiilarit.fi

 

Maksutavat: Lasku, pankkikortti, ePassi, eazybreak, Edenred ja Smartum.

kunnon-fiilarit-sini.png

Visio: Alansa parasta tulosta tekevä liikuttaja
Missio: Tuotamme parempaa elämänlaatua iloisesti liikuttamalla
Arvot: Luonnollisuus, tasapuolisuus, rohkeus, suvaitsevaisuus

 

Yritys on omistajansa Kristo Halmeen luotsaama, ihmisiä rennolla, mutta asiantuntevalla otteella liikuttava yritys. Valmennustiimissämme Kriston lisäksi toimii myös pyykkisen urheiluvalmennuksen osaaja Tiina Widman. Molemmat valmentajat omaavat runsaasti kokemusta ja tietämystä kestävyysurheiluvalmennuksesta, yksilön ohjauksesta sekä kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Valmennuksen kulmakivi on jatkuvuus ja positiivinen tekeminen. Harjoittelu perustuu tähän ajatukseen. Lisäksi pyrimme tuottamaan ihmisille unohtumattomia elämyksiä ja parantamaan heidän elämänlaatuaan myös arkielämässä. Haluamme saada ihmiset tekemään uusia asioita ja toteuttamaan unelmansa.

Perustamme kaiken toimintamme yksilön huomioimiseen. Valmennuksessa selvitämme lähtötason haastattelemalla ja testaamalla. Asetamme yhdessä realistisen tavoitteen ja testitulokset huomioiden laadimme harjoitusohjelman, minkä toteuttamista seuraamme ja annamme sovitusti palautetta.

Yksilövalmennuksen lisäksi toteutamme yhteistyössä liike-elämän ja yritysten kanssa räätälöityjä liikuntapaketteja sekä -koulutuksia. Ohjaamme yrityksissä myös pilatesta ja kuntokouluja. Yksilön hyvinvoinnin lisääminen palvelee hyvin työkyvyn ylläpitoa ja myös parantaa sitä. Liikuntaan sijoitettu panostus tuottaa itsensä takaisin moninkertaisesti työn tuottavuuden lisääntymisenä.

Kristo ja Tiina luotsaavat myös Karkkilan Maratonklubia, jossa harjoitellaan säännöllisesti yhteisen harjoitusohjelman tukemana yhteisesti sovittuun tapahtumaan. Triathlonin tai muiden kestävyyslajien valmennusta tarjoamme yksilötason valmennuksena. Kestävyysurheiluvalmennuksessa peruskonseptin teoria on simppeli: testaus, tavoitteen asetanta, harjoituksen ohjelmointi, seuranta ja palaute sekä korjaavat toimenpiteet. Ota yhteyttä ja tehdään sinun unelmastasi totta!

Haluatko kuulla lisää valmennuksistamme?

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page