top of page
polkujuoksua-lapissa-kunnon-fiilarit.jpg
maratonklubi-karkkila.jpg

Maratonklubi

Maratonklubitoiminta on ryhmämuotoista valmennusta ja rentoa yhdessä tekemistä maantie- ja polkujuoksun parissa. Harjoittelemme pääosin Karkkilassa, mutta satunnaisesti saatamme myös käydä tutustumassa lähialueiden harjoittelumahdollisuuksiin.

 

Tyypillisesti polku- ja maantiejuoksu vuorottelevat kausittain, mutta toiminnan kasvaessa on myös mahdollista, että tulevaisuudessa näille olisi omat ryhmänsä. Klubin toiminnassa päätämme etukäteen yhteiset kauden kilpailulliset päätavoitteet, jonka mukaan laaditaan vuosisuunnitelma koko kaudelle. Kausi on jaettu lyhyempiin harjoittelujaksoihin ja näiden osalta klubilaiset saavat käyttöönsä tarkemman viikkosuunnitelman, jolla varmistamme harjoittelun progressiivisen, mutta turvallisen etenemisen. Valmentaja säätää tarvittaessa maratonklubin harjoitusohjelmaa juuri sinulle sopivaksi. Klubilla on myös yhteiset Facebook-sivut, joiden kautta jaamme tietoa ja myös hauskoja hetkiä treenien lomassa. Valmentajamme vastaavat aina kysymyksiisi myös yksityisesti, jos sinulla on mieltä askarruttavia asioita treenaamiseesi liittyen.

maraton-lapissa-yllas.jpg
Tällä hetkellä treeniaikataulumme ovat seuraavat:
  • maanantaisin juoksijan pilatesharjoitus klo 20-21 (etänä)

  • tiistaisin juoksuharjoitus klo 18-20

  • keskiviikkoisin kevyt juoksuharjoitus ja sisällä tai ulkona tapahtuva kuntopiirityyppinen lihaskuntoharjoitus klo 18-20

  • lauantaisin juoksutekniikkaharjoitus ja lihaskuntoharjoitus klo 9-11

  • satunnaisesti saatamme pitää aiheeseen liittyviä luentoja tai tehdä pidempiä yhteislenkkejä esim. sunnuntaisin

  • Maratonklubin jäsenillä on mahdollisuus käydä punttisalillamme tekemässä omatoimisia lihaskuntoharjoituksia torstaisin

Ryhmässämme on jo pitkälti toistakymmentä aktiivista juoksijaa ja treeneihin osallistujien ikähaitari ja kuntotasokin on laaja. Useimmissa harjoituksissa mukana onkin kaksi valmentajaa, joten voimme tarvittaessa jakaa treeniporukan kahteen osaan, jotta harjoituksesta ei tulisi kenellekään liian kuormittava. Tarvittaessa maratonklubin toiminnan lisäksi on mahdollista ryhtyä Kriston yksilövalmennettavaksi, jos sinusta tuntuu siltä, että kaipaat treenaamiseesi yksilöidympää ohjausta.

 

Klubin jäsenenä pääset osallistumaan myös yhteisille kilpailu- ja harjoittelumatkoille sekä leireille sekä vaikuttamaan klubitoiminnan kehittymiseen jatkossakin.

Maratonklubiin päädytään tyypillisesti juoksukoulun kautta, mutta jos säännöllinen harjoittelu ryhmässä kiinnostaa sinua, niin kysy lisää Kristolta.

bottom of page