top of page
yksilovalmennus-juoksussa-fiilis.jpg
yksilo-valmennus-juoksussa.jpg

Yksilövalmennus

Juuri sinulle räätälöityä, tutkittuun tietoon perustuvaa yksilövalmennusta on mahdollista toteuttaa sekä lähi- että etämoodissa. Kriston yksilövalmennuksessa urheilulajinasi voi olla maantie- ja polkujuoksu, triathlon (juoksu, pyörä, uinti), maastopyöräily, seikkailu-urheilu tai hiihto. Kokemuksia on myös muista kestävyyslajeista, kuten melonta, SUP-lautailu tai vaikka lumikenkäily ja sinällään harjoittelun fysiologiset faktat ovat useimmissa lajeissa hyvin samanlaiset, joten metsään ei mennä hieman oudommankaan lajin parissa. Olemme siis keskittyneet lähinnä kestävyyslajien valmennukseen, mutta osaamista toki löytyy myös voimaharjoittelun puolelta ja tukilajina olemme keskittyneet lisäksi pilatekseen.

 

Aloitamme valmennuksen aina perusteellisella alkukartoituksella, jossa mietimme yhdessä tavoitteesi ja päämääräsi sekä harjoitteluun tarvittavat resurssit. Rakennamme tämän perusteella sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman, jonka avulla pystyt omassa lajissasi progressiivisesti kehittymään kohti tavoitteitasi. Säännöllisillä itse toteutettavilla testeillä varmistetaan, että harjoittelusi vie kuntotasoasi oikeaan suuntaan. Harjoitusohjelma toimitetaan sinulle joko Training Peaks:lla tai jaetulla Excel-sheetillä. Sovimme yhteisesti, minkä pituisissa jaksoissa harjoitusohjelma sinulle toimitetaan, mutta tyypillisesti saat sen aina kuukauden jaksoissa. Pidämme myös kuukausittaisen tai tarvittaessa useamminkin yhteispalaverin joko puhelimitse tai videopalaverina, jolloin käydään läpi menneen harjoitusjakson tapahtumat ja kuormitus, sekä seuraavan jakson toiveet ja tavoitteet. Harjoitusohjelmasta löydät sekä lajitreenien yksityiskohtaisen toteutustavan, kuin myös ohjeet voimaharjoittelun toteuttamiseksi. Mahdollisista yhteistreeneistä sovimme aina erikseen, mutta pyrimme myös etävalmennettaville järjestämään siihen silloin tällöin mahdollisuuksia.

 

Jos et vielä ole löytänyt itsellesi sopivaa liikuntamuotoa, niin voimme myös yhdessä tutustua eri lajeihin, kannattaa myös kysellä Kristolta tätä mahdollisuutta!
bottom of page